Wel jarig, geen feest. Na het feestontbijt op zaterdagmorgen ging ik douchen en daarna kreeg ik vreselijke pijn op de borst. In het Martiniziekenhuis kwam ik aan de apparatuur, maar daar ging het weer mis, waarna ik met sirenes en blauw zwaailicht naar het UMCG ben gebracht en onmiddellijk werd geholpen. Ik onderging een dotteroperatie en er zijn drie stents geplaatst in de rechterkransslagader.
“U heeft op uw verjaardag drie dure juwelen in uw kransslagader van ons gekregen!” grapte de cardioloog daar later over.

’s Avonds  in het ziekenhuis hebben we mijn verjaardag nog een beetje gevierd: Gerard kwam met Harriët en Carlijn met kwarktaart en cadeautjes. Surprise! Ik kreeg een Samsung tablet. En van de meiden een bijbehorend hoesje. Maar dat komt goed uit in een ziekenhuis…..ik was alleen veel te moe om me er in te verdiepen. Inmiddels zijn we twee dagen verder. Carlijn en Harriët zijn al op bezoek geweest en hebben mij al mooi wegwijs gemaakt op mijn tablet. En van alles geïnstalleerd, o.a. skype.

Vanavond probeer ik contact te zoeken met Frea. Genoeg gespreksstof.