5 december: The day before…

Vandaag een volle dag en dus een korte pagina op mijn weblog. Morgenavond vieren we Sinterklaas met de dochters en hun aanhang en daar ben ik vandaag eigenlijk heel druk mee geweest. Pakjes inpakken, gedichten maken en uittypen, ik geniet altijd ontzettend van de voorpret alleen al!

In het verleden hebben onze gezinsleden ook regelmatig voor Sint en Piet gespeeld. Gerard is jaren Sint op de basisschool van onze kinderen geweest. Niks in de gaten. Hieronder zie je een foto van Harriƫt die saxofoon speelt in het Pietenorkest.
Harriet in het Pietenorkest

Op deze foto is Gerard de goede Sint en zijn Wim en Carlijn de Pieten.

Gerard, Wim en Carlijn

Dit bericht is geplaatst in Alledag met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.