21 februari: Gehaakt sleutelhangertje

Gisteravond heb ik een sleutelhangertje gehaakt. Op het blog Blij dat ik brei (zie 9 februari >>>)  vertelde Jeanet dat ze het patroontje hiervoor had gevonden op “Stip & Haak” >>>, waar Herriët het sleutelhangertje beschrijft. Zij heeft het gehaakte hartje gepimpt naar aanleiding van het basispatroon weer van “Karin aan de Haak”>>>. Hierboven een foto van de voortkant, gepimpt met een klein gehaakt bloemetje en een knoopje.  Eindeloos kan ik met surfen op het internet bezig zijn. Van het ene plaatje naar het andere blog. Leuke ideeën, mooie patronen: je kunt tegenwoordig te kust en te keur. Dit sleutelhangertje is een heel mooi projectje voor het opmaken van restjes. Die heb ik nog genoeg……

Dit bericht is geplaatst in Haken, Handwerken met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.