1 september: Baby-vestje overdwars. Maar dan anders.

Het vestje dat ik vandaag op mijn blog zet heb ik al in  verschillende kleuren gebreid, maar dat was altijd sokkenwol. Dat kocht ik bij ’t Spinnewiel in Roden, maar daar kan ik al twee maanden niet meer terecht. (zie 19 juli Is mijn bolletje wol er al?>>>).

20150901_161806Toen ik vorige maand voor iets anders bij de Wibra moest zijn viel mijn oog op bollen wol met in elkaar overlopende kleuren. Vrolijke kleuren. Ik nam drie bollen mee en breide een truitje in het voornoemde patroon. Dit keer geen houten knoopjes, maar lieveheersbeestjes. Die kocht ik in Emmen bij een handwerkzaak, maar die kon niet tippen aan ‘ons’ Spinnewiel.

Het patroon voor dit vestje wordt beschreven op 12 november >>>. Met andere wol en andere knoopjes lijkt het een heel ander vestje:
20150901_161743       20150901_162011
Gerard vroeg zich af of dit nu voor een jongetje of een meisje was. Allebei wel denk ik……wie’t eerst komt, wie het eerst maalt.

Dit bericht is geplaatst in Breien, Handwerken met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.