28 november: Adventskrans.

Gisteravond heb ik mezelf verwend met een ‘bloemenklus’. Morgen is het de eerste Adventszondag, de laatste jaren maak ik in de week daarvoor zelf een adventskrans met vier kaarsen (zie voor meer informatie 30 november 2014>>>)
De voorgaande drie jaren deed ik dat steeds met een vierkant stuk oasis, dit jaar koos ik voor een oasis-ring.

Adventskrans 2015Met de laatste mooie hortensia’s, dennengroen, conifeer, hulst en ‘kerstbakjes-archief-spulletjes’ heb ik deze adventskrans gemaakt.
Je begint met de vier kaarsen (vastgezet met twee cocktailprikkers), daar omheen prik je 6 á 7 hortensia bollen. Vervolgens vul je dat wat nog zichtbaar is van de oasis op met conifeer (schuin insteken zodat het bedekt), dennengroen en hulst. De kerst-accessoires prik je er lukraak tussen. De krans staat op een rode schaal in een wit ‘antiek-looking’ dienblad dat ik kocht bij de Action.
(klik op de foto voor een vergroting).

Dit bericht is geplaatst in Alledag, Bloemen met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.