26 november: Adventsbloemstuk

advent1Op 20 november schreef ik over het roestige bloemenstandertje dat ik had gekocht bij Het Goed. Vorige week heb ik het schoongepoetst, geschuurd en weer schoongepoetst en vervolgens twee keer ingespoten met zilverkleurige verf. Gistermiddag maakte ik mijn aanrecht vrij; van zolder haalde ik een doos met ‘kerststukjesspullen’, plukte wat groen uit de tuin en doordrenkte een stuk oasis met water.
advent2   advent3

Het was maar zo klaar. Het plukken, klaarzetten en opruimen was meer werk dan het maken van het adventsstukje zelf.
Zo is ’t ie geworden:

advent-4   advent-5

 

Dit bericht is geplaatst in Bloemen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.