3 december: Romige pangasiusfilets.

Gisteren was het vrijdag-visdag.
In mijn eigen ringband map met verzamelde recepten heb ik een recept dat bij ons al een aantal jaren in de top 10 staat.
Een ongewone combinatie van ingrediënten, maar echt heerlijk.
Het heet voluit: Romige pangasiusfilets met tomaten, pesto, kaas en pijnboompitten.
Ik heb het overgehouden aan de kookrubriek uit de Tineke show op Radio 5.
Die kookrubriek is al lang ter ziele, maar wij eten dit nog zeer regelmatig.
Je kunt het ook van te voren klaar maken, dus krijg je eters, dan kun je mooi blijven zitten panga-1als het aperitiefje op tafel komt.

Het is een ovenschoteltje dat wordt geserveerd met eiermie: hele dunne mie die je niet eens hoeft te koken, 10 minuten in heet water wellen is voldoende.
Hiernaast een foto van de pangasiusfilets, die even worden aangebakken in een koekenpan, samen met gebakken uien.
Benieuwd naar het hele recept? Klik hier   pangasiusfilets voor een PDF met een uitgebreide beschrijving met foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Koken met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.