12 januari: Ovenschotel met tilapiafilet en broccoli in mosterdsaus.

Vandaag probeerde ik een nieuw recept uit met vis en broccoli.
Een ovenschotel was het, met aardappelpuree.
Niet zo moeilijk om te maken en heel erg lekker.
Dit heb je nodig voor 2 personen.

– 500 gram broccoli
– beker crème frâiche (250 cl)
– 2 eetlepels mosterd
– 200 gram tilapia-filet + viskruiden
– 4 eetlepels Parmezaanse kaas

voor de puree: 50o gram aardappels
200 cc melk, klontje boter en een beetje nootmuskaat.

een laagje broccoli, een laagje vis en een laagje puree

– Broccoli bijna gaar koken met een beetje zout en afgieten
Ovenschotel invetten met olijfolie, broccoli verdelen over de bodem.
– sausje maken van de crème frâiche en de eetlepels mosterd, goed doorroeren en daarna verdelen over de broccoli.
– Vis kruiden en aan beide zijden een beetje aanbakken.
Vis verdelen over de broccoli met mosterdsaus.
– Aardappels koken met een beetje zout.
Melk met boter en nootmuskaat aan de kook brengen.
De gare aardappels mixen en mengen met de melk.
De puree verdelen over de vis.
– De schotel nu bestrooien met de Parmezaanse kaas.

30 minuten in de oven op 180 graden.

Dit bericht is geplaatst in Koken met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.