24 maart: 24 alweer.

Een fotoblogje deze
keer. Vandaag is onze jongste dochter Carlijn 24 jaar geworden.
Links en rechts van deze tekst zie je haar geboortekaartje en de afbeelding van de voorkant.

 

 

 

Van mijn ouders kreeg ik hun kinderwagen uit 1960, waar ik destijds zelf nog heb in gelegen.  Alle drie onze dochters heb ik hier trots in rondgereden; heel wat kilometers heb ik met de dames afgelegd in die tijd. Het handje met het rose mouwtje is van Carlijn, die meestal heerlijk lag te slapen in haar ‘rijtuigie’.

Op de foto links is Carlijn anderhalf jaar. Het plukje haar voor haar is van mijn vader, bij wie ze op de schouders zit. Het is een ‘still’ van een stukje video, een opname die ik maakte tijdens de Rodermarktparade van 1995.
De foto rechts is gemaakt in dezelfde periode.  Carlijn druk in gesprek met een dwerggeitje in de kinderboerderij van Nienoord. Communicatieve vaardigheden kun je niet vroeg genoeg ontwikkelen!

Vanmiddag hebben we haar verjaardag in klein comité gevierd op mijn ziekenhuiskamer: koffie/thee, gebak, spelletje èn een heerlijk luxe kopje koffie in het Martinipaviljoen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Alledag. Bookmark de permalink.

3 reacties op 24 maart: 24 alweer.

 1. sijcolien schreef:

  Gefeliciteerd met carlijn haar verjaardag

 2. E schreef:

  Het is een dag later en je hebt nog niet geschreven maar het leek mij leuk om juist hier je te feliciteren. Van Harte Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Die heb je al 35 keer nu.
  De omstandigheden zijn nu anders dan gewenst, toch heeft de Heer jullie dit gegeven. Samen met kinderen en mensen om jullie heen die van je houden. Nog vele jaren samen.
  Groetjes Evie

 3. Sijnie schreef:

  Lieve Ada en ook natuurlijk Gerard!
  Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijksdag op deze bijzondere plaats!
  Inderdaad een mooie dienst! Heerlijk gezongen! Allemaal super! Maar…. we misten toch Ada! Wat is het bijzonder dat jij, ondanks alles zo kan schrijven, super, kanjer! 🤗 Heel veel sterkte de komende, moeilijke tijd!👍 lieve groetjes😚 wij denken aan jou/jullie!🙋‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.