21 november: Geen stroom, geen blog.

Vanmiddag om 16.00 u kwam er een installateur om iets te veranderen aan onze meterkast. Dat moest in verband met de veranderingen voor ons gasloze huis. Te laat had ik in de gaten dat er ten gevolge van deze werkzaamheden een tijdje geen stroom zou zijn. Geen stroom, geen blog. Deze zinnen typ ik via mijn telefoon, maar dat is een gedoe. Als er morgen nog geen blog is heb ik mijn telefoon ook nog niet kunnen opladen. Dan zitten we meer dan 24 uur zonder stroom en hebben we een probleem. Misschien gaan we dan toch bij Wim op zijn gasverwarmde zolder bivakkeren. (Zie blog 8 november ‘Met je kop in de krant’).

Dit bericht is geplaatst in Alledag. Bookmark de permalink.

2 reacties op 21 november: Geen stroom, geen blog.

  1. Pieky schreef:

    Sterkte meid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.