Mijn naam is Ada Waninge-Vrieswijk, getrouwd met Gerard en we hebben drie (niet meer thuiswonende) dochters.
We wonen in Roden (Drenthe) en mijn beroep is  secretaresse bij een grote zorginstelling. Mijn dagen vullen zich met betaald werk en huishouding en naast die twee hoofdbestanddelen bestaat mijn dagelijkse leven uit duizend-en-éen andere dingen, die mijn dagen steeds op een andere manier inkleuren.

Op deze website  schrijf ik dagelijks een blog waarin ik beschrijf welke waarde de dagen voor mij hebben: zie het als een online-tijdschrift waar je iedere dag een artikel kunt lezen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
Zelden heb ik inktzwarte of spierwitte dagen; is er iets heel verdrietigs, zoals een overlijden, dan is daarnaast ook altijd wel weer iets fijns zoals warme familiebanden.
Is er iets heel leuks, zoals onze vakantie naar Lanzarote in maart 2019, dan is er wel weer ergernis over een plastic armbandje of lange rijen op het vliegveld.
In ieder geval gebeurt er altijd wel wat en ik heb dan ook altijd wel een onderwerp om over te schrijven in dit digitale ‘magazine’.