Op mijn verjaardag kreeg ik een Samsung-tablet. In mijn voorgaande blogs heb ik al aangegeven dat ik me daar ontzettend op verheugde. Wat een fantastisch cadeau! De eerste dagen in het ziekenhuis deden mijn dochters er meer op dan ik, maar op maandag had ik tijd en zin om van alles uit te vogelen en kwam ik er achter dat ik op het tablet zelfs mijn blog kon bijhouden. Weliswaar zonder foto’s en linken, maar toch. Met zo’n tablet heb je in het ziekenhuis niet eens meer een televisie nodig! Ik sliep met het ding onder m’n kussen. Iemand had gezegd dat er heel veel gestolen werd in een ziekenhuis….

Op 26 september >>> heb ik al beschreven hoe dochter Frea een ‘aai-kikker-jasje’ had gehaakt.
Inmiddels heb ik er ook één klaar!

tablet-hoesie tablet-hoesie

 

 

 

 

 

Die van mij heet ‘Tablet-hoesie’.  In tegenstelling tot Frea heb ik geen vasten maar stokjes gehaakt. Dat ging sneller. Ook heb ik dikke wol gebruikt en een grote haaknaald, nr. 3.5.

De tablet helpt mij door deze lastige dagen heen. Mijn email kan ik er op lezen, spelletjes doen, het nieuws volgen: mooier speelgoed is er even niet.