een alternatief voor 'de waan van de dag'

29 november: Kind maakt muziek (5)

hijackGisteravond was ik uitgenodigd door dochter Carlijn. Haar band ‘Hijack’ speelde in dorpshuis ‘de Swingel’ in Wijnjewoude. Hijack bestaat naast Carlijn als zangeres uit Sip (gitaar) en Kees (basgistaar), hierbij een link naar de Facebookpagina >>>.
Samen met dochter Harriët & vriend en het vriendenclubje van Carlijn heb ik genoten van het optreden. Daar stond mijn dochter te stralen op het podium.

Ze spelen een heel diverse mix van muziek, ik schreef er al eens eerder over onder het zelfde kopje Kind maakt muziek >>> .
Ik dronk een glaasje zoete witte wijn met de dames, deed aan ‘social talk’ met het vriendenclubje en familie van de andere bandleden en genoot van het plezier in het musiceren dat van het podium afstraalde. Om een indruk te krijgen van wat ik heb gehoord, hierbij een link naar Hijack’s versie van She will be loved >>> (van Maroon 5) Prachtig vind ik. Maar ik ben natuurlijk wel bevooroordeeld……

Gerard gaat morgen weer een rechtstreekse bijdrage uit het UMCG leveren.
Gelukkig zijn er wel een paar positieve dingen te melden:

  • Hij heeft vandaag twee zakjes nieuw bloed gekregen, de verwachting is dat hij daar weer wat meer kracht van krijgt.
  • Vanmiddag bij de lunch vroeg hij om een bord warme Brinta. Dat heeft hij helemaal opgegeten en het smaakte ‘niet verkeerd’. En het bleef er in.
  • Vanavond hebben we een spelletje Ticket to Ride gedaan én hij heeft de hele aflevering van Studio Sport gezien. Maar toen was hij ook wel moe…..

Ik heb Carlijn beloofd dat ik een volgende keer weer kom kijken als ze ergens moet zingen. Maar dan neem ik papa ook mee!

Vorige

28 november: Adventskrans.

Volgende

30 november: The Lovin Spoonful.

  1. Nettie

    Wat ziet Carlijn er inderdaad stralend uit en wat zingt ze mooi! Leuk je column lezen terwijl de muziek op de achtergrond meeklinkt door de link. Fijn dat het wat beter gaat met Gerard. Liefs Nettie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén