Op 26 juni 2015 >>>. kregen Gerard en ik een ‘verrassingsdoos’ van een bevriend stel uit Roden. Het was bedoeld als ‘hart onder de riem’ in zware tijden.
De levensmiddelen uit dat pakket zijn al lang op, de tijdschriften gelezen en de puzzeltjes gemaakt. Onderzetter 1Onderzetter 2Er zat ook een onderzettertje in met een geborduurd werkje er in, gemaakt door de goede geefster. (zie foto links) Daarnaast zat er nog net zo’n onderzettertje bij zonder inhoud, dus daar kon ik zelf iets in maken. Dat is nu klaar.(foto rechts). Ik heb gekozen voor twee verschillende kleuren rood en daarbij patroontjes gebruikt uit mijn patronenboek ‘Randen borduren in kruissteek’ van José Scherrenburg.

Het lijkt me leuk om nóg één te maken, maar dan de kleuren rood om te draaien.
Dus wat nu lichtrood is dan donkerrood borduren en andersom. Op internet vond ik deze onderzettertjes (zie >>>)  maar voor ik ze ga bestellen wil ik eerst even kijken bij ‘de Handwerkboetiek’ >>> in Roden. Misschien liggen ze daar wel gewoon in de winkel.
Wordt vervolgd.