Na vijf dagen ziek thuis zitten had ik het al weer helemaal gehad. Niet beter, maar ook niet meer ziek.
Alle opgenomen Victoria afleveringen gezien. Er stond nog een romcom van begin december op de band: “Pak van mijn hart”.  Dat was een triest dieptepunt in onze Nederlandse filmgeschiedenis. Genoeg voor de televisie gezeten.

Licht huishoudelijk werk lukte alweer. De kamille was op en nog wat andere belangrijke levensmiddelen, dus er moesten boodschappen worden gedaan. Op de fiets of lopend zoals anders kon nog niet, dus met de auto naar de Jumbo.

Druiven. Appels. Bananen. Multivitaminedrank. Zakdoekjes. Verse broccoli. Allemaal goed voor zieke mensen. Verder kocht ik iets dat niet op mijn lijstje stond maar wel heel goed voor dit zieke mens: koninklijke lectuur.

Op de terugweg met de boodschappen sloeg ik gelijk al weer de eerste weg rechts af met het schaamrood op de kaken. Voelt niet goed…… zo dichtbij en dan op vier wielen. Overmacht zullen we maar zeggen.
Eenmaal thuis was ik blij dat ik met de auto was gegaan, want het viel me nog niet mee.
Lekker terug op de bank.
TV uit. Kopje thee.
Hoe zou het met Maxima en Amalia zijn….?