Vorige week genoten we van een heuse ‘Indian summer’.
Boven de 20 graden in september.
Gerard kwam aan het begin van die week met de mededeling dat hij nog een halve zak briketten had. “Zullen we nog één keer iets bakken in de tuinhaard?”

Woensdagavond leek het meest geschikt; we genoten rond 18.00 uur van een speklapje en kipsate in onze kapschuur op Waninge – plaza.
Op de achtergrond hoorden we de geluiden van het feest in Roden; de laatste stuiptrekkingen van ‘het virus’.
Na de zaterdag van de optocht hadden we er weinig meer van meegekregen; de Rodermarkt ging dit jaar aan ons voorbij. Donderdagavond werd de feestverlichting afgebroken en opgehaald. Het laatste stukje krenten brood nam ik mee naar mijn werk en bij de Jumbo waren de Drentse bollen vervangen door pepernoten.

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Mijn swingend-koortje-collega Ilse, waarvan op de foto alleen maar een stukje van haar paarse jurk te zien was, kwam zondagmiddag even langs met een USB-stick met foto’s gemaakt door haar man Henk. En kiek nou toch ies!
(Klik op de foto’s voor een vergroting)