een alternatief voor 'de waan van de dag'

15 augustus: B&B met ei-variaties.

We verkochten onze caravan al een paar jaar geleden, dus als wij op vakantie willen dan moeten we een onderkomen huren. Een appartement,  een hotelkamer of,  zoals vorige week, een Bed&Breakfast. In Julianadorp werden we op vrijdagmiddag welkom geheten door Nolly en Ronald van B&B ‘Four Seasons’. We liepen met hen naar binnen, naar de keukentafel.  “Ga even zitten. Koffie? Thee? Stukje taart?” We kregen warm appelgebak en maakten kennis met de gastheer/vrouw.

We hadden de beschikking over de bovenverdieping: een slaapkamer,  een eetkamer en een badkamer. Wij gebruiken een B&B waar het voor bedoeld is: slapen en een ontbijt. Daarna zijn we weg om van de omgeving te genieten.  Het ontbijt was zeer uitgebreid; er stond van alles in de kastjes en de koelkast en Ronald bracht daarbij een mand met broodjes met als extraatje een ei-variatie. Zondagmorgen was dat een kruidige omelet met groenten, zaterdag kregen we ei-broodbollen. (zie foto)

We complimenteerde de gastheer met deze lekkernij en ik vroeg om het recept.  Hij stuurde mij later via de mail een link naar een filmpje waarin je kunt zien hoe het gemaakt wordt.  Een licht gerechtje, bij uitstek geschikt voor een zondag waarop je meestal toch niet veel energie gebruikt. Wil je het ook eens maken?  Hierbij een link naar het filmpje.
Broodbollen met ei >>>.

Lijkt je dit B@B ook wel wat?
Hierbij een link naar hun website Four Seasons >>>.

Maar dan moet je wel even geduld hebben, want Nolly is geblesseerd aan haar enkel en ondervindt daar zoveel hinder van dat ze zich genoodzaakt voelen om de Four Seasons even te sluiten.
Wij hadden dus nog geluk: wij waren vooreerst de laatste gasten die in het gastenboek schreven.

Vorige

14 augustus: Een zeer korte workshop.

Volgende

16 augustus: Lulla van Thijn.

 1. Hallo Ada en Gerard,
  dank je wel voor de mooie review en de leuke tekst in ons gastenboek.
  Het was gezellig om jullie als onze gasten te verwelkomen.
  Fijn dat jullie een leuk weekend hebben gehad.

  We hebben nog meer ei-gerechten voor het ontbijt, maar die moeten jullie eerst zelf maar eens komen uitproberen 😉

  groetjes
  Ronald & Nolly
  B&B Four Seasons
  Julianadorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén