Gisteren werd mijn broer vijftig. Vanaf nu zal ik geen ‘broertje’ meer zeggen…..
Op het feestje gisteravond was natuurlijk ook Cor, het zoontje van Henk en Annette.
Cor was druk met looming. Hij had een doos vol gekleurde elastiekjes. Mijn moeder (82) zat al met een fel gekleurd armbandje om, mijn broer had er één in Schotse kleuren en voor oma Meints had Cor ook al een bandje klaar. “Maak je er ook één voor mij?” vroeg ik. Ja, natuurlijk. Hij ging naast me zitten en liet me zien hoe het in zijn werk ging. Het lijkt wel een beetje op punloombandje van Cor & Adaniken (wij noemden dat vroeger ‘klossie-breien’). Het is een soort holle plastic naald waarop je de elastiekjes over elkaar heen haalt. Aan de onderkant komt het er dan als armbandje uit.
Ik mocht het ook uitproberen: leuk! Het armbandje werd dus een samenwerkingsproject van Cor en mij en is inmiddels al klaar.
Bedankt Cor, ben ik ook eens hip!
Via deze link kom je meer te weten over  Rainbow Looming >>>