Op zondag eten we altijd minder uitgebreid dan door de week.

Deze keergevuld met ragout op mijn blog een snel en makkelijk recept van tante Lammie: Kaiserbrötchen met kalfsragout.

Koop bij de supermarkt 4 afbak-Kaiserbrötchen en een blikje Kalfsragout van Unox. Snij met een scherp mesje het kapje van de broodjes (snij het kapje een beetje schuin naar binnen af, zodat je een kapje met een punt krijgt). Daarna hol je het broodje uit (beetje brood eruit plukken en vervolgens voorzichtig met je vinger langs de rand gaan, dan kruimelt het brood er vanzelf uit). Warm de ragout op in een pannna de ovenetje en vul de uitgeholde broodjes met ragout en duw het kapje er weer op.

Vervolgens zet je ze in de oven: 10 minuten op  200 graden. Wil je een vegetarische variant maken, koop dan een blikje Champignon-ragout.