Gisteren niet iets op het blog gezet. Geen tijd kunnen vrijmaken, er moest namelijk gekookt worden. Bea en Peter kwamen bij ons eten.
Peter is de schilder die de schilderworkshop bij de familiedag van Waninge’s op 23 augustus heeft verzorgd. Hierbij een link naar Peters website >>>
Hij wilde daarbij alleen zijn onkosten vergoed hebben. Als dank voor zijn inspanningen (zie voor het verslag van de familiedag bij 24 augustus) hebben wij hem en zijn partner Bea een etentje aangeboden. Het was lekker, ontspannen en gezellig. Ik had gekozen voor twee ovenschotels met een salade, zodat ik voor de maaltijd ook mee kon beppen. Toen de schotels in de oven stonden zijn we nog even een half uur naar de Voorleesmarathon geweest van onze PKN-gemeente. Er is namelijk een nieuwe bijbel uitgekomen: de bijbel in gewone taal >>>.

Wat hebben wij daarna gegeten: een franse pastaschotel met tonijn, champignons ui, tomaten en kaas én een lasagneschotel met spinazie en mozerella. In plaats van gehakt doe je tussen de lagen lasagebladen en saus ook een laag met gekookte, gesneden spinazie bedekt met mozerella.
Echt een aanrader als je eens iemand die vegetarisch eet op bezoek krijgt!