Gisteren kreeg ik via mijn blog een vraag van Brenda. Of ik voor haar de beschrijving had van de polswarmers met de uiltjes. (beschriiving zie 7 oktober). Daar stond immers bij: dan scan ik hem even voor je. Er vanuitgaande dat dat dan iemand is die ik ken en dat ik het dan zo kan mailen. Ik krijg namelijk wel reacties op mijn blog, maar allemaal van mensen uit de familie en uit mijn andere netwerken via mail, telefoon of ‘life’. Bij de supermarkt bijvoorbeeld. Of bij de kerk. Maar Brenda ken ik niet en een emailadres heb ik ook niet van haar. Nu heb ik twee afbeeldingen gemaakt van de beschrijving van de polswarmers en die heb ik er bij gezet bij 7 oktober. Brenda: ik hoop dat je hiermee verder kunt!

Verder kreeg ik van iemand van de cantorij en van mijn dochter de vraag of ik het patroon had van het uiennet (16 september). Enthousiast had ik op mijn blog verteld over het oude patronenboek waar ik zo blij mee was. Ik zocht het boek, maar kon het niet vinden in mijn handwerkkast: ik heb het vast een keer aan iemand uitgeleend, maar ik weet niet meer aan wie…….
Toen dacht ik slim te zijn. “Er staat vast wel een patroontje van een gehaakt uiennet op internet” had ik bedacht en ik typte op google ‘gehaakt uiennet’ in. Toen kwam ik bij mijn eigen blog uit. Ha ha.

Inmiddels heb ik mijn eigen uiennet uit de kelder gehaald, de stokjes, vasten en lossen geteld en het patroon met de hand uitgeschreven voor de dames.
Wel leuk dat het blog in ieder geval iets teweeg brengt!