Vandaag heb ik de andere Granny-Square-slof ook afgemaakt. En kijk nou wat een mooi resultaat!

Granny square-sloffenAls je ze ook wil gaan maken: het patroon vind je op mijn weblog bij 17 november. Maar…. wel eerst een proef-slof maken ( zie 24 november). Van zo’n proefexemplaar leer je ontzettend veel: je moet eerst echt even prutsen en goed kijken hoe je de slof precies in elkaar zet, wat voor jou de goede afmetingen zijn en hoe de kleuren bij elkaar passen. Deze sloffen ga ik nu nog een keer haken, maar dan met basiskleur grijs en één andere accent-kleur.

Afgelopen week heb ik weer een paar flinke stappen gezet in het revalidatie-proces. Gisteravond heb ik weer de hele repetitie van de Catharinacantorij mee kunnen zingen en ik heb alle huishoudelijke klussen deze week weer zelf gedaan. Verder heb ik de bankzaken weer gedaan op mijn normale tempo. De vorige keer had ik erg last van concentratieproblemen: eindeloos zat ik te turen naar cijfercombinatie’s, bedragen, facturen en rekeningnummers. Ik maakte me al zorgen of dat wel weer goed zou komen, maar vandaag ging het weer prima. Verder heb ik weer achter het stuur gezeten, nu moet ik nog weer alleen in de auto weg durven. Maar alles hoeft niet tegelijk.

Morgenavond gaan we weer eens een boom klaverjassen: ik ben benieuwd of de concentratie al weer voldoende is opgebouwd om te kunnen winnen!