een alternatief voor 'de waan van de dag'

15 september: Positieve uitslag

kankerVandaag was een spannende dag. De middag stond in het teken van ‘het Martiniziekenhuis’. Eerst kwam Gerard aan een infuus met een botversterkend middel, dat krijgt hij al vanaf maart maandelijks toegediend. Daarna volgde het gesprek met de hematoloog.

Deze keer had hij gelukkig goed nieuws: de bloedwaarden zijn nog niet zo goed geweest als bij de laatste meting. Met name de eiwitwaarden, die zijn flink gedaald en het HB-gehalte was gestegen. Het feit dat Gerard zich de laatste tijd beter voelt is volgens de hematoloog al een afspiegeling van de goede bloedwaarden.

We kunnen nu weer voorzichtig vooruitkijken en koersen op het inzetten van het stamceltraject na de derde kuur. Met die derde kuur gaat hij morgen beginnen: een periode van drie weken iedere dag een pil en daarna een week rust. We hopen dus half oktober aan het traject te kunnen beginnen, maar zijn daarbij natuurlijk wel afhankelijk van het UMCG. Daar moet dan eerst weer worden vastgesteld of het wat hen betreft ook door kan gaan.

Vorige

14 september: Vernieuwe PKN-site

Volgende

16 september: de ‘nulde’ Franse les.

 1. Jannet Mastenbroek

  Mensen, wat een positief nieuws voor jullie vandaag. Een stap in de goede richting voor het volgende traject. Gerard, hou je taai (daar ben je goed mee bezig lees ik) en sterkte met de volgende kuur.
  Ada voer hem maar vaak je lekkere rode bietjes, daar zit veel ijzer in dus goed voor de energie!:)
  Hartelijke groeten,
  Jannet

 2. Riek Hofman

  Gefeliciteerd Gerard met de goede uitslag! Super!
  Sterkte met de volgende kuur hoor morgen! Hoop dat je het goed doorstaat en dat je morgenavond nog moed hebt om te komen zingen!
  Hartelijke groet, Riek

 3. Jenneke

  Fijn hoor, dat goede bericht over de bloedwaarden van Gerard! Mooi dat hij zich beter voelt de laatste tijd. Dat geeft de burger weer moed. Hopelijk heeft hij ook van de volgende kuur niet teveel last.
  Dag dappere doorzetters!
  Hartelijke groet, Jenneke

 4. Jaap en Gladys

  Hoi Gerard en Ada,
  Mooi bericht voor jullie beide,afgelopen Zondag hebben Gerard en ik het er nog over gehad en Ada ,morgen weer lekker zingen
  Jaap en Gladys

 5. Ada

  Lieve mensen, ook namens Gerard bedankt voor jullie goede wensen, doet ons goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén