Sommige woorden bestaan niet echt, maar zijn in ons gezin helemaal ingeburgerd.
Het huis ‘ontslingeren’ bijvoorbeeld: de slingers en ballonnen weghalen na de verjaardag.
Dat doe ik altijd direct de dag na het feest, want ik wordt treurig van slingers en ballonnen als het geen feest meer is. En dat was het vandaag echt niet meer.

kankerGerard moest zich vanmorgen alweer op tijd melden in het ziekenhuis voor bloedprikken. Na onderzoeken bleek dat er genoeg stamcellen waren om te oogsten, dus de afnameprocedure kon in gang worden gezet: rond 11.00 uur lag hij aan het ‘oogstapparaat’.

Morgen zal ik daar wat uitgebreider op in gaan. De dag was lang vandaag en de eerste ronde is goed verlopen. Morgenvroeg moet Gerard zich weer melden voor ronde twee en we hopen dat er dan genoeg stamcellen zijn verzameld, zo niet, dan wordt hij woensdag weer verwacht.

We kregen dit weekend veel kaarten, gelukwensen, beterschapskaarten, mail, telefoon én reacties op het blog: allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie warme medeleven!
Lief en leed loopt wat door elkaar, het zijn turbulente tijden en de ‘warme deken van ons netwerk’ geeft ons steun en helpt ons de moed er in te houden.