Vandaag de eerste ‘gewone’ dag van 2016.
Ik hou van gewone dagen.

Eén van de eerste dingen die ik vanmorgen deed was het lezen van de column van Daniël Lohues in het dagblad van het Noorden.
Hij houdt van het Kerstfeest.
En hij houdt van Oud&Nieuw.
Maar hij houdt ook van het gewone leven.
Dat vind ik dan zo herkenbaar! Als ik begin december ons huis in kerstsfeer begin te brengen dan weet ik dat ik erg zal genieten van de heerlijke dagen rondom Kerst en Oud&Nieuw, maar ik weet dan ook al dat ik het op 2 januari weer prima vind om de boel op te ruimen.

Van de slinger naar de berg

Van de slinger naar de berg

Vandaag maakte ik van de slinger kaarten die we kregen een berg (zie foto) en daarna heb ik ze even opgeborgen. We beginnen het jaar met frisse moed en laten het hele ziekenhuisgebeuren even achter ons.

Voor wat betreft goede voornemens laat ik het dit jaar even bij ‘goede doornemens’.
Vorig jaar had ik mij voorgenomen om wat af te vallen en iedere dag één stuks fruit te eten. Je moet de lat niet te hoog leggen.
Dat is gelukt: 7 kilo afgevallen en op een dag of 10 na iedere dag één fruitding gehad.
Verder kwam er iets bij wat ik me niet had voorgenomen: ik ben club-yoga gaan doen (zie  17 juni>>> en 13 juli >>>)
Inmiddels begin ik iedere ochtend met een minuut of tien yoga-oefeningen en dat bevalt me prima. Dat blijf ik in 2016 dus ook doen. En verder: ik stort me in het gewone leven en haal d’r uit wat d’r in zit!