Wat een boel leuke dingen in één weekend!

  • Dochter Harriët kwam onverwacht langs met vriend Cees. En bleven ook gezellig eten.
  • Met mijn moeder bezocht ik twee nichtjes in Emmen. Die hadden net als wij een bewogen jaar achter de rug. Het was goed om elkaar even weer te zien en te spreken.
  • Verjaardag gevierd van één van de oude vrienden. “Ik ben heel lui geweest!” zei de gastvrouw. Ze had niet zelf iets gebakken maar ze had een doos vers gebak van de warme bakker gehaald. Heel ‘vervelend’ allemaal……
  • Druk geweest met de gitaar rondom de 1e adventsdienst (morgen meer)
  • bezoek gehad van mijn broer en zijn gezin.

Geen tijd om een mooi verslag te maken van de 1e Adventsdienst: een mens moet tussendoor ook even uitblazen. En gevulde eieren maken en tomatensoep koken.
“Je hebt het ook wel heel druk!” zei afgelopen week iemand uit onze vriendenkring hier in Roden. Klopt. “Er zijn zovééél leuke dingen!” zei mijn vader vroeger al. En zo is het.

fotoboekVanmiddag bekeken we  met mijn broer en schoonzus de foto’s van het eerste half jaar die ik had laten afdrukken voor in ons fotoboek. “Wat is er veel gebeurd in een jaar….” constateerden we samen. Veel. En soms is dat inderdaad ook wel wat druk. Maar wat is er zo terugkijkend dan veel om dankbaar voor te zijn en wat hebben we van de leuke dingen en van elkaar genoten!