Op de website van onze PKN gemeente heb ik begin deze maand een verslag gezet van het tuinconcert in de tuin van Mathilde & Ben in Foxwolde op zondag 9 juli. (klik op deze link >>>> voor het verslag).

Het was een heel mooi concert, we hebben er allemaal van genoten, maar ik genoot het meest van mijn eigen dochter. Dat zet ik natuurlijk niet op de PKN-site, maar dit is mijn eigen website, dus hier mag ik ongegeneerd aandacht besteden aan de talenten van mijn kinderen.

Marijke, Harriët, Hilde & Erik

Harriët werkte, samen met Hilde, Marijke en Erik, mee aan dat tuinconcert met het saxofoonkwartet Six 2 Four, waarvan zij de muzikaal leider is. We hebben ze natuurlijk al vaker horen spelen, maar dat was al weer even geleden.
Het was fijn om te horen dat ze in de loop van de jaren helemaal op elkaar zijn ingespeeld.
Jongste dochter Carlijn was die ochtend ook aanwezig, zij maakte opnames met haar telefoon.

Hieronder een video van Six 2 Four.
Het is opgenomen na het concert, toen ze ‘voor de lol’ nog stonden te musiceren met z’n vieren. Op die opname praten er wat omstanders doorheen, maar dat was ook een informeel gebeuren.
Six 2 Four deel 2 MOV_3168

Let eens op hoe ze op elkaar letten; en hoeveel plezier ze uitstralen!
Zoek je nog een eens leuk bandje voor je feestje?
Reageer dan via dit blog, dan breng ik je in contact met Harriët.
Ik weet waar ze woont……..!