Nu ik aan het revalideren ben heb ik tijd om met mijn dochters leuke dingen te doen.
Vanmorgen na het fietsen & gymen in het Martiniziekenhuis dronk ik nog een kop koffie met collega’s en daarna zou ik naar IKEA voor koffie met de meisjes en ik had bedacht dat we daar dan ook wel zouden kunnen lunchen.

Goed idee, doen we niet. Het kwam beter uit om bij Carlijn thuis bij elkaar te komen, dus om 11.30 zaten we samen aan de ‘Minty Morocco’-thee. Gezellig.
Voor de lunch reed ik dus gewoon weer naar Roden.
Er stond nog rabarber in de koelkast, gisteren gekookt.
En  we hebben verse aardbeien in de tuin.
Ook zonder IKEA had ik een heerlijke lunch.
De tuin doet het bijzonder goed dit jaar. Vorige maand aten we al spinazie en op dit moment eten we sla en zomer-andijvie. De fruitbomen hebben weinig te lijden gehad van de vorst; zoals het er nu uitziet hebben we dit najaar weer handappels, moesappels en  stoofpeertjes!

….. stoofpeertjes!