Sinds donderdag zegt onze computer helemaal niks meer. Het beeld viel weg,  Radio 5 stopte met spelen en ik tikte nog wat op mijn toetsenbord maar er gebeurde helemaal niks meer.  Black & silent. Mijn broer gaf ons nog hoop dat het misschien aan de ‘voeding’ lag,  maar nader onderzoek leerde dat het moederbord naar zijn of haar grootje is. Haar denk ik,  gelet op het eerste deel van het woord.

De blogs van gisteren en eergisteren zaten nog in de pijpleiding maar voor vandaag had ik er nog niet één klaarstaan.  Natuurlijk kan ik een blog schrijven op mijn tablet, dat doe ik nu ook,  maar het handigt mij niet.  Gepruts is het en daar heb ik geen zin in; bloggen hoort leuk te zijn en geen ergernis. We zitten dus even zonder computer, tot ik weer on-line ben even geen dagelijkse ‘Waarde van de dag’.