Afgelopen maandagmiddag 29 augustus vertrokken wij voor een weekje vakantie naar Noord Duitsland.
We hadden een huisje gehuurd aan de Thülsfelder Stausee in de buurt van Cloppenburg en rond 15.30 u trokken we er in.

De blogs die je de laatste dagen hebt gelezen stonden dus al een week klaar, vandaar dat je nog bijna niets hebt gelezen over het huwelijk van Frea en Jon.
Dat maak ik de komende tijd goed, al zal ik het houden bij verhalen: de foto’s houden we voor onszelf,  het blijft bij de twee die met toestemming van de familieleden die er op staan op 28 augustus zijn geplaatst.

Ook over de afgelopen week zal ik in de nabije toekomst een paar blogs schrijven: over de Thülsfelder Stausee,  Oldenburg, hunebedden bij Visbek en een gehaakte pannenlap waar ik helemaal door in beslag werd genomen.

Het was een heerlijke vakantie en de timing was perfect: de eerste dag moesten we afkicken van de drukte rondom de bruiloft en dat lukt het best als je echt weg bent.
Thuis had ik anders nodig moeten stofzuigen, de vloer soppen en noem alle andere dingen maar op die je anders thuis doet na drie dagen feest.
Aaltje was er even niet.

‘Ganz erholt’ begint voor mij vandaag weer het gewone leven.
Vloer is inmiddels al gesopt…..
Na alle bijzondere dagen gaan we weer over tot de orde van de dag, met op deze website iedere dag een blog over de waarde er van.