Nu ik mijn ‘regenboogtas’ af heb ga ik met een nieuw borduurproject beginnen. Van iemand in Roden hoorde ik van ‘Randje per week’ >>> . Dat is een blog waarop je iedere week een borduurpatroon voor twee randjes krijgt. Als je alle 106 randjes hebt geborduurd heb je een lange lap van 1.90.

In eerste instantie wilde ik aan dit project beginnen, maar ik zie er van af. Het liefst wil ik iets maken wat nuttig is, wat ik kan gebruiken. (Dat vond mijn handwerkjuf mevrouw De Vink ook al.) Daarom ga ik eerst bezig met een i-pad hoes. Daarvoor heb ik nog even tijd, want de i-pad heb ik nog niet! Misschien als verjaardagskado?

Maar voor de liefhebbers is ‘randje per week’ een aanrader. Dit weekend heb ik het blog helemaal gelezen en de patronen met foto’s opgeslagen op mijn harde schijf. Komt vast nog wel eens uit.  Voor de i-pad-hoes ga ik eerst maar wat uitproberen. Zo leuk: inventariseren wat ik nog heb aan borduurlinnen, garen, kleuren, patronen, eindeloos kan ik daar mee bezig zijn. Wordt vervolgd.