Op 2 september vertelde ik over het hoesje voor een i-pad dat ik ga borduren. Ik meldde dat ik eerst maar wat ging uitproberen, dat heb ik inmiddels gedaan. In mijn geliefde boek ‘Randen borduren in kruissteek’ van José Sterrenburg vond ik een leuk idee: borduren in de stijl vaLog cabin bordurenn een ‘log cabin’. Dat is een techniek die heel veel wordt toegepast bij quilten. Je begint met een vierkantje en je plakt er steeds randjes aan.

Het voorbeeld van José gaf aan dat je de ene helft in lichte en de andere helft in donkere tinten kon doen. Dit is wat ik tot dusver heb gemaakt:

Het resultaat is erg leuk, maar ik vond werken met een helemaal uitgetekend borduurpatroon erg lastig (ben ik niet meer gewend) . Mijn volgende project zal een combinatie worden van dit Log cabin-patroon en enkele mooie randjes die ik heb gezien op de website ‘Randje per week’>>>.
Wordt weer vervolgd dus.