een alternatief voor 'de waan van de dag'

4 september: Welkom op mijn nieuwe website!

Vandaag introduceer ik mijn nieuwe website.
De afgelopen week heb ik hard gewerkt om één en ander tot stand te brengen.
Eén van de PKN-website-collega’s heeft me enorm geholpen met het opzetten van hiervan.
Op dit blog zal ik je niet vermoeien met details, maar de nieuwe website is opgezet in WordPress.
Deze website is al een poosje in de lucht en sinds anderhalve week twee zet ik mijn dagelijkse blog daar ook op, zodat ik kon uitproberen hoe het allemaal in zijn werk ging.
Nu ben ik op het punt aangekomen dat ik mijn nieuwe site kan introduceren bij mijn lezers.

De naam is niet meer Handwerken en meer, omdat na een jaar bleek dat het handwerken niet meer het hoofdbestanddeel van het blog is. Het heet nu ‘De waarde van de dag’ met als subtitel ‘een alternatief voor de waan van de dag’.
Op de home-pagina vind je, net als op Handwerken en meer, het meest recente blog. In het menu kun je vervolgens kiezen voor een beschrijving van de verschillende onderwerpen en aan de rechterkant van de site kun je kiezen uit categorieën en maanden. Het oude weblog Handwerken en meer blijft gewoon in de lucht. Ik overweeg om een gedeelte daarva

Lezen, handwerken, muziek, bloemen, streektaal, geschiedenis, muziek…..

n ook op mijn nieuwe site te zetten, maar dat ligt er aan hoeveel werk het is en hoeveel tijd ik er aan wil besteden.

De foto op deze pagina heb ik vorige week gemaakt. Je ziet v.l.n.r. een haakwerkje, een boek, stukje hartige taart, een muziek-partituur, een bloem, een breiwerkje, een geschiedenis-boekje en een borduurwerkje. Al mijn liefhebberijen gevat in één foto. Deze foto heb ik gebruikt voor mijn nieuwe header.

Op 11 augustus 2014 plaatste ik mijn eerste blog met de titel: “Een eigen blog!”
Nu zeg ik met dezelfde trots “Een eigen website!”

In de loop van de jaren heb ik voor deze website steeds een ‘verjaardagsblog geschreven.
Hieronder een overzicht.

Vorige

3 september: Eén ding tegelijk a.u.b.

Volgende

5 september: Rode bieten. “Bij mien moe….”

10 Reacties

 1. Dick

  Een caleidoscopische rij liefhebberijen. Maar vooral gefeliciteerd met je nieuwe site, met die mijlpaal. Want zo moet het voor je voelen. Ik ga je hier ook volgen en reageren op wat de fruitschaal van je pennenvruchten te bieden heeft. Vooral veel plezier ermee!

  • Ada

   Inderdaad, een mijlpaal. Bedankt voor je reactie! Plezier heb ik sowieso van het blog, schrijven is ook één van mijn liefhebberijen, ook al wordt die niet zo benoemd: de nieuwe site spreekt voor zich.

 2. Theo

  Gefeliciteerd met het publiceren van deze mooi website!!
  Het was al mijn gewoonte om dagelijks even te kijken naar wat je schrijft; de nieuwe vormgeving draagt er zeker toe bij dat ik het zal blijven doen!

 3. Jenneke

  Wat leuk, je eigen website. Gefeliciteerd ermee en veel succes! Ik blijf je belevenissen volgen. Jenneke

 4. Alice Fokkema-van Dijken

  Wat een plezier om JOU te lezen. Uiteraard gaat het om wat je schrijft. ’t Is gewoon heerlijk ontspannen om jou belevenissen te volgen. Compleet met alle foto’s, brei-tips, bieten uit de tuin van Gerard, kaarten uit de omgeving. Ik kreeg de tip al vaker van mijn vriendin Essina, maar “er moet altijd zoveel”, zeker als je alleen bent. ’t Kwam er niet van.
  Maar ik ben al een tijdje: helemaal om!!! Blijf je wat graag volgen.
  Je hebt een fijne vertel-trent.

  • Ada

   Dag Alice, bedankt voor dit grote compliment! Fijn dat je er zo van geniet, dat geldt ook voor mij, dus het mes snijdt aan twee kanten. Groet, Ada

 5. Marian Beekman

  Inspirerende site! Leuk om te lezen en ideeën op te doen. De recepten en de mooie bloemen spreken wel aan! ik ben op zich niet zo’n breidster, maar zo’n mooie babybal zou ik eens kunnen proberen natuurlijk…

  • Ada

   Hoi Marian, die babybal zou ik maar proberen, het is echt heel eenvoudig.
   En lukt het niet met dat in elkaar zetten, dan zit ik immers dichtbij…. groet, Ada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén