Eeeeh…. nazomeren? Vandaag begint de meteorologische herfst, mijn favoriete seizoen. Buiten valt het blad van de bomen en binnen kan ’s avonds weer een kaarsje aan.

20150921_134513De kastanjebollen die ik heb gebruikt in het bloemstuk dat ik beschreef op 9 september >>> zijn inmiddels opengebarsten. De rest van de bloemen is wat verkleurd, maar het is nog steeds een mooi stuk en het glimmende bruin van de kastanjes geeft het een extra herfstig tintje.

Inmiddels heb ik ook een ander bloemstuk zijaanzicht 1gemaakt. Natuurlijk ook weer met hortensia (bijna onvermijdelijk in dit jaargetijde, temeer omdat we heeeeeeel veel in onze tuin hebben), kalanchoë, ‘staarten’ van de vlinderstruik en besjes van de kamperfoelie. Midden in prikte ik een stukje struik waarvan ik naam niet ken. Dit bloemstuk maakte ik op dezelfde manier als die van 9 september. Hiernaast en hieronder foto’s van de beide zijaanzichten en de bovenkant.

zijaanzicht 1a  bovenaanzicht 1