een alternatief voor 'de waan van de dag'

8 oktober. Gastblog: Een nieuwe baan!

Vandaag weer een gastblog, deze keer van de hand van Gerard.

“Wat een goed idee” riep ik, “dat je gastbloggers ruimte geeft om te schrijven!” Waarop Ada gelijk de vraag stelde of ik dan ook een keer een blog wilde schrijven. Dochter Harriet ging mij al voor en ik kan natuurlijk niet achterblijven. Waar ik dan over ging schrijven?? “Over mijn nieuwe baan.” zei ik. De baan waar ik naar op zoek was maar die ik nog niet had. “Dat duurt niet zo lang meer” zei ik er zelfverzekerd achteraan.

En dan is het nu zo ver:  ja, ik heb gelukkig weer een baan aangeboden gekregen. lefierAfgelopen dinsdag werd mij via een detacheringsbureau de kans gegeven om mij te presenteren bij Wooncorporatie Lefier in Groningen. Deze corporatie kende ik omdat ik hier in de periode van 1995 tot 2003 heb gewerkt. Op mijn vakgebied,  ‘bouwen en wonen’ hadden ze een tijdelijke vacature voor een adviseur KVGM, Kwaliteit Veiligheid Gezondheid en Milieu. Mijn verleden ligt bij de corporaties en dus leek mij dit een uitgelezen kans om mij hier van mijn beste kant te laten zien.

En dat lukte dus!!! Ze waren er daar bij Lefier van overtuigd dat ik, door mijn kennis en persoonlijke eigenschappen, de juiste kandidaat ben. Of ik misschien gelijk woensdag en donderdag een paar uurtjes kon werken voor een goede werkoverdracht.  Ik was er zo blij mee!!! Ik hoor namelijk wel al bij de moeilijk te plaatsen doelgroep 55+!!! NEE ECHT??! Ja, toch wel!! Zelf zie ik dat natuurlijk heel anders, maar als dat gezegd wordt  dan zal het zo zijn. Hoe dan ook ik ben weer helemaal fit en super gemotiveerd om weer volledig aan de slag te gaan. Het voelt als een nieuwe start. Onze waarde van deze week!

Aanstaande maandag begin ik en tegen de consulent van het  detacheringsbureau, mijn werkgever, kan ik zeggen:maandag

Vorige

7 oktober: Lavendel-krans

Volgende

9 oktober: Bang voor koeien..?!

 1. annie

  Super , Gerard !! Gefeliciteerd en succes gewenst !

 2. Sijnie

  Geweldig voor jou (jullie) gefeliciteerd!
  Succes maandag!
  Gr. Sijnie

 3. Ep en Marg

  Geweldig Gerard,
  Gefeliciteerd van ons.

 4. Gineke

  Gerard, van harte gefeliciteerd! Geweldig! Lefier is ‘ mijn’ woningbouwvereniging. Als ik in de knel kom met de veiligheid weet ik je te vinden ???? Groetjes Gineke

 5. Jan en Nel Epema

  Hoi Gerard, toen we elkaar afgelopen zondag na de vesper spraken, ging je de volgende dag op fiets naar Groningen, dus dat was je tweede werkweek alweer!
  Op jouw advies keek ik op de blog en nu zie ik pas de draagwijdte van een en ander!
  Hartstikke fijn en we wensen je een mooie toekomst bij Lefier, prachtig dat ze jou precies moesten hebben met je kwaliteieten!
  hartelijke groeten, ook voor Ada,
  Jan en Nel Epema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén