Herfst én winter tegelijk! Vanmorgen toen we opkwamen had het flink gevroren.
Om 10.00 uur moest ik bij de kapper in Een zijn. Dikke jas, oorwarmers, handschoenen, mooie muziek op de oortjes: Aaltje ging op de fiets.

..... niks uitleggen.....

….. niks uitleggen…..

Prachtig was het. Om die tijd is er nog niet zoveel verkeer.
Af en toe roep je eens “Moi!” naar mensen die buiten in de tuin werken. De zon scheen al uitbundig, maar de landerijen waren nog wit van de vorst. Soms fietste ik in een regen van vallend blad, beschenen door de zon. Mensen die in deze omgeving wonen hoef ik niks uit te leggen. (klik op de foto voor een vergroting).

Vanmiddag bakte ik een appeltaart en maakte ik een tonijnsalade >>>.
Vanavond komen vrienden op bezoek voor mijn verjaardag, dus we maken het gezellig.
Bijpraten en een potje klaverjassen.

A ordinary day is a lucky day.