een alternatief voor 'de waan van de dag'

24 december: Een digitale kerstkaart.

Woensdag 21 december was mijn laatste werkdag van dit jaar. Het hele jaar door ben ik zuinig met mijn vrije dagen, want ik wil graag minstens twee weken vrij rond kerst en oud&nieuw. Even uitblazen van het drukke levensritme, even geen cantorij, Franse les, werk, huishouden en wat dies meer zij.

Vandaag schrijf ik het laatste blog van dit jaar: ik neem een weekje vakantie.

Kerstmarkt Bremen, 17 december 2016

Niet dat ik geen inspiratie heb, of een writers-block of zo, het beschrijven van de waarde van de dag kost mij hoegenaamd geen moeite. Er verdwijnt regelmatig een blog in de prullenbak omdat ik het achteraf toch minder geslaagd vind en dan is er al weer iets anders leuks waar ik over kan schrijven.

Nee, ik neem even afstand van alles. Ik ga lekker wat lezen, borduren, een dagje weg, kortom: vakantie.
Vorige week hebben Gerard en ik heel ouderwets kerst- en nieuwjaarsgroeten verstuurd aan familie, vrienden en bekenden. Vandaag stuur ik alle lezers van mijn blog (ook namens Gerard) een digitale kaart:
Fijne feestdagen en een gezond 2017!

Begin januari meld ik mij weer, tot dan.

P.S. Toch nog iets lezen van mijn hand?
Klik hier >>>> voor het verslag van het kinderkerstfeest in Op Helte op kerstavond.

Vorige

23 december: Kerstmuziek

Volgende

1 januari: Meer ‘lege’ tijd

 1. Ellie betting

  wij wensen jullie ook fijne kerstdagen en een gezond 2017 toe

 2. Riek Hofman

  Voor jullie ook gezellige feestdagen en álle goeds voor 2017!
  En geniet van de vakantie!!;-)

 3. Ep en Marg

  Wij wensen jullie ook fijne feestdagen en een muzikaal 2017 toe.

 4. sijcolien

  Wat fijn dat je toch nog een verslag gedaan hebt vanhet kinderkerstfeest het was dan ook weer erg leuk om te doen

  Sijcolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type de getallen in cijfers in onderstaand vak * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén