De Zeeuwse visserstrui is populair in ons gezin.
Voor Gerard maakte ik een trui met het patroon ‘een kor vol vissen’ met grijze wol.
(zie 29 december 2015 >>>).

Vervolgens breide ik er één voor Harriët

met Arnemuidse slangen en blokjes van Yerseke; zij wilde graag een groen exemplaar. Daar schreef ik over op 16 juli 2016 >>>.
Eergisteren legde ik de laatste hand aan een denim-blauw exemplaar voor Frea. Zij koos voor Zeeuwse kabels. De kleur komt niet goed over op de foto, die heb ik gemaakt met een flitser. Zodra ik een betere foto heb zal ik die op dit blog plaatsen. Binnenkort gaan Gerard en ik lang weekend naar Frea om de trui persoonlijk te overhandigen.

Het zijn werk-truien. Harriët woont er zowat in, hij zit gewoon lekker en is fijn warm. Ook Carlijn krijgt ook nog zo’n trui. Ze weet alleen nog niet welke kleur en welk patroon. Ik ga eerst even weer wat haken; even weer een andere beweging maken, voor je het weet heb je een brei-arm!