Toen Carlijn jarig was vroeg ze mij om het recept van de wereldberoemde ’tante Lammie kwarktaart’. “Staat op mijn website” appte ik haar.
“Ik had het kunnen weten” appte ze terug.

Er staat inmiddels al heel veel op mijn website.
Regelmatig krijg ik een vraag over een recept of een handwerkpatroon, waarbij ik mensen verwijs naar ‘de Waarde van dag’.
Dat leek me nou zo leuk toen ik begon met dit blog. (zie >>>)
Bovenin de zwarte balk staan verschillende rubrieken. Als je daarop klikt komt er een algemeen verhaaltje over het onderwerp en onderaan de pagina kun je dan klikken op de link ‘Alle blogs over…..”
Dan kom je op een pagina met alle blogs die ik heb weggezet onder dat thema.
Verder vind je in de rechterkantlijn nog wat categorieën waar je uit kunt kiezen.
Maar er komen steeds meer blogs en dan kun je verdwalen in het spreekwoordelijke bos door de vele bomen.

Zoek je iets specifieks’op deze website? Probeer dan eens te zoeken via ‘zoeken’, rechts bovenin je beeldscherm. Weet je je bijvoorbeeld nog vaag iets te herinneren over ‘de mooiste vis van de zee?’, een kinderboekje waar ik over schreef? Tik dat dan in bij de zoekfunctie, dan vind je de drie blogs waarin het boekje wordt genoemd.
Heb je ooit een lekker recept met spruiten van mijn website gehaald en kun je het in de  brij van recepten niet vinden? Typ dan ‘spruiten’ in en je vindt twee blogs over spruiten. Als je ‘Lammie’ intypt kom je als eerste bij tante Lammie’s heerlijke kwarktaart uit, dan een paar familieverhalen en vervolgens de ’tante Lammie ragout-broodjes’.
My tante Lammie shal be remembered!

Kun je ondanks deze tips toch iets niet vinden, dan kun je altijd nog een reactie plaatsen onderaan elk blog. Ik help je graag aan de goede informatie.