Begin november schreef ik het blog ‘Skills. En tools’>>>. Over een secretaresse-workshop van mijn werk. Aan het eind kondigde ik aan dat ik op LinkedIn een profiel ging aanmaken.
Vandaag had ik vrije dag met weinig verplichtingen, dus ik ben er voor gaan zitten. 
En Aaltje staat d’r op!
(Klik op de foto voor een vergroting, dan kun je lezen wat ik heb geschreven).

Eigenlijk vond ik het nooit zo nodig om een profiel aan te maken op LinkedIn; ik heb een vast contract bij Lentis en het werk vind ik erg leuk, dus waarom zou ik?
Maar in het najaar kwamen er ineens verontrustende berichten voorbij over onze afdeling en moest er worden nagedacht over ‘hoe nu verder’.
Inmiddels behoort die onzekerheid tot de verleden tijd, want sinds november verleen ik hand- en spandiensten aan een manager van de afdeling Control. Heel ander werk dan wat doe voor de afdeling Ouderenpsychiatrie, maar minstens zo leuk. Op vrijdag zit ik nu op een flex-plek in Zuidlaren. Kwam het toch nog weer goed; maar misschien niet verkeerd om toch even na te denken over zo’n profiel op LinkedIn.

Wat zet je daar nou op?
Je kunt allerlei dingen invullen, maar ik eigenlijk vind ik het niet nodig om mijn profiel helemaal up-to-date te maken.
Daarvoor ben ik teveel Drent: eerst maor eem kiek’n hoe ’t giet.

Inmiddels heb ik al twee connecties: Gerard en Carlijn!
Er stonden heleboel suggesties bij van mensen die ik kon aanschrijven/uitnodigen, maar ook daar wacht ik nog even mee.
Zit jij ook op LinkedIn? Kijk dan eens op mijn profiel: misschien kunnen we ‘connecten’……